Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Bahatost u vožnji, prevelika brzina i buka u kasnim satima

Da li treba neko dete da bude povređeno ili ne daj Bože nešto još gore dok se ne reši problem bahatih pomahnitalih vozača? Konstantno skoro svaki dan se u periodu od 21-00 do 04-00 po par puta čuje da se neko trka po Knjaževačkoj i Somborskom bulevaru. Zatim ulica označena na mapi konstantno ima buku u tim satima (kada se spava kako bi se sutra radilo) jer vlasnik sivog BMW (preko puta školskog parkiran) konstantno u po-noći gazi papučicu za gas kao nenormalan. Da li može ovako nešto da se sankcioniše ili ćemo morati da trpimo dok neko ne poludi i ne reaguje kako ne bi trebao na bahatost? Dokle će se umirati na ulicama? Dokle ce se remetiti javni red i mir? Slika je stavljena da opise dogadjaj, niko nikad ne uspe da slika samo čujemo buku dobrih 5-10min i to je to. Molim vas, reagujte. Svakakva bahatost koja ugrožava ljude što psihički sto fizički i to u ulicama gde su osnovne škole je opasno po sve pa i po aktera. Bolje da ga kazne po džepu nego da ga kazni neki ludak iz komšiluka.

Bahatost u voznji, prevelika brzina i buka u kasnim satima
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom