Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Bespravno parkiranje na zelenim povrsinama

Stanari zgrade u ulici Bubanjski heroji, na brojevima 5 i 7 vec godinama imaju problema sa mestima za parkiranje. Stanari zgrada preko puta, pored svojih parking mesta, parkiraju na sa obe strane pristupnog puta, od ulice ka zgradi, na javnom zemljistu-zelena povrsina, pa i na zelenoj povrsini dalje. Zakonom je zabranjen ovakav vid parkiranja, pri cemu su nadlezne sluzbe, komunalna policija i inspekcija da isto sankcionisu. Ovakvim delom unistavaju zelene povrsine i suzavaju prilazni putevi do propisanih parking mesta, sto se i vidi na slikama. Na jednoj od slika moze se video da na prilaznim putevima na br. 2, 3 i 4 nisu zloupotrebljeni u slicne svrhe. U skladu sa nadleznostima i zakonom, molim vas da regulisete nepravinosti i nepostovanje propisa.

Bespravno parkiranje na zelenim povrsinama Bespravno parkiranje na zelenim povrsinama Bespravno parkiranje na zelenim povrsinama Bespravno parkiranje na zelenim povrsinama Bespravno parkiranje na zelenim povrsinama
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom