Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Blato, neispražnjeni kontejneri pored vrtića

Ovo je prilaz zgradi, odmah pored decijeg obdaništa "Slavuj" u centralnom delu Opštine Medijana u Ulici dr Milutina Ivkovića. Kao što se vidi na slici, jedino ovaj prilaz nije asfaltiran, tj. stari asfalt je skroz propao i odavde se širi blato celom ulicom. Inače to je samo 50 m koji nisu asfaltirani.

Tu se nalaze i kontejneri odakle se širi zaraza i gde se baca sve i svašta, a pored je samog ulaza u dečiji vrtić. Tu bi možda trebalo da bude ugrađen podzemni kontejner i da se ceo taj deo pored vrtića uredi.

Zahvaljujem se Južnim vestima sto su napravili mogućnost da se ovako prijavi problem, i preko aplikacije. Nadam se da će ova moja prijava imati razumevanja kod Vas i da će se ovaj problem đubreta, prilaza i blata oko dečijeg obdaništa uspešno rešiti.

 

Blato, neispražnjeni kontejneri pored vrtića Blato, neispražnjeni kontejneri pored vrtića Blato, neispražnjeni kontejneri pored vrtića Blato, neispražnjeni kontejneri pored vrtića
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom