Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Blato oko gradilišta lamele Elektronskog fakulteta - stanovnici naselja Stevan Sindjelic od blata ne mogu do autobuske stanice

Juna prošle godine počela je gradnja labaratorijske lamele kod Elektronskog fakulteta. U februaru ove godine, gradonačelnik Darko Bulatović najavio je završetak gradnje lamelena leto, međutim, do dan danas to se nije desilo. Ako želite da od Naučno tehnološkog parka udjete u Naselje Stevan Sindjelic, obavezno obujte staru obuću ili gumene čizme, jer drugi način ne postoji. Dolazi jesenje vreme i veće količine kiša, a samim tim blato koje se stvara na potezu od NTP-a do ulaza u NSS stvara apsolutno neprohodan put ljudima koji žele stići do autobuske stanice. Drugi put koji vodi iza elektornskog i Mašinskog fakulteta, takođe je neprohodan čim kiša navlaži zemlju pa tako studenti, učenici i oni koji rade, ne mogu na normalan način da stignu do autobuske stanice prekoputa Tehničkih fakulteta. Da problem postoji, dokazuju i automobili koji prolaze putem iza mašinskog fakulteta, iako je taj put namenjen pešacima, ali čini se da je za automobile manje zlo od glavnog, koji vodi ka NTP-u. Većina puta je jako neprohodna i klizava pešacima. Takođe, u naselju ima puno dece školskog uzrasta, ali i studenata koj dok dodju do škole/fakulteta ispraljaju se kao da živimo u 15. veku. Ono što može biti potencijalno rešenje ovog problema jeste posipanje šljunka/ šodera ili bilo kog kamena, bar sa jedne strane puta kako bi gradjani stigli normalno do autobuske stanice ili bilo kog drugog mesta. 21. vek je, ali očigledno ova izreka ima smisla: "svinjama je draže blato od čiste vode" :)

Blato oko gradilišta lamele Elektronskog fakulteta - stanovnici naselja Stevan Sindjelic od blata ne mogu do autobuske stanice Blato oko gradilišta lamele Elektronskog fakulteta - stanovnici naselja Stevan Sindjelic od blata ne mogu do autobuske stanice Blato oko gradilišta lamele Elektronskog fakulteta - stanovnici naselja Stevan Sindjelic od blata ne mogu do autobuske stanice Blato oko gradilišta lamele Elektronskog fakulteta - stanovnici naselja Stevan Sindjelic od blata ne mogu do autobuske stanice
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom