Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Blokirana parking mesta

Postovanje, problemi sa parkiranjem u dvoristu tj unutrasnjem delu Dusanovog bazara su visedecenijski.Sada se dodao jos jedan.Naime,neko je zakupio ili kupio lokal sa unutrasnje strane i em dovodi motore na servisiranje,em parkira svoj dzip tu(na slici desno),em je zardinjerama blokirao minimum 4 parking mesta,da bi njemu bio oslobodjen ulaz sa te strane.Ionako u dvoristu nema mesta za nas vlasnike firmi,em njemu nikako ne pripada ni jedno mesto,kamo li pet,i plus Eco Taxi tu parkira svojih 6-7-8 vozila kada nisu u smeni. haos je svakodnevni ali se kako tako snalazimo godinama.Zato molim da se intervenise,da skloni te zardinjere i oslobodi prostor,a takodje da se vlasniku Eco Taxija zabrani da tu parkiraju vozila.Unapred hvala.

Blokirana parking mesta Blokirana parking mesta
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom