Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Rešen

Česma na keju kod Jagodin-male postala "žabokrečina"

Problem sa česmom uzvodno od Mosta mladosti u Jagodin-mali, godinama već muči meštane, jer se zbog cevi koja se često zapuši, oko nje nastane prava "žabokrečina". Iako su građani ali i novinari Južnih vesti nadležnima iz Opštine Pantelej i Grada više puta ukazali na ovaj problem, česmu su svaki put do sada čistili sami meštani.

Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

 • Česma u Jagodin-mali

  Dok Opština obećava, građani prinuđeni da sami čiste

  Iako su početkom prošle nedelje Grad Niš i Opština Pantelej obećali da će očistiti baru koja se napravila oko zapušene česme na nišavskom keju uzvodno od Mosta mladosti, “žebokrečinu” su na kraju očistili jedan ribar i njegov unuk koji žive u blizini.

  (5) detaljnije
 • Česma u Jagodin-mali

  Česma na keju kod Jagodin-male postala "žabokrečina"

  Iako su građani više puta sami čisili "močvaru" koja se pravila oko česme na nišavskom keju uzvodno od Mosta mladosti, ruglo je i dalje tu, već godinama unazad, a uzrok je zapušeni odvod. Opštinska uprava odgovornost prebacuje na građane i najavljuje postavljanje kamera.

  (8) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom