Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Dečije igralište, parking, rastinje i javni wc za kućne ljubimce

Dečije igralište u ulici Bulevar Doktora Zorana Đinđica u dvorištu zgrade između ulaza 21 i 23 je blagi užas. Mobilijar je često polomljen. Posle nekoliko obraćanja upravniku da se problem reši, nekom ogradiicom ili nečim drugim, stigli smo do toga da zbog rastinja igralište izgleda kao džungla, jer je rastinje visine i 1m pa je do tobogana jako tesko doći. U sklopu igrališta dodata je i rupa od strane MTS-a, kada je postavljana optika, pa deca mogu vrlo lako zadobiti povrede jer zemljište nije vraćeno u prvobitno stanje. Igralište se koristi i kao parking pa je nekad nemoguće koristiti tobogan ili klackalice. Takođe vlasnici pasa koriste igralište kao javni wc za svoje ljubimce koji pišaju po mobilijaru i vrše velike nužde po travi koju pritom ne pokupe pa neretko detetu čistim patike od izmeta.

Dečije igralište, parking, rastinje i javni wc za kućne ljubimce Dečije igralište, parking, rastinje i javni wc za kućne ljubimce Dečije igralište, parking, rastinje i javni wc za kućne ljubimce Dečije igralište, parking, rastinje i javni wc za kućne ljubimce Dečije igralište, parking, rastinje i javni wc za kućne ljubimce
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom