Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Deponija, čopor slobodnih pasa

Radi se o Brzom Brodu u blizini mosta preko Kutinske reke, na nekih 1,5 km od Banje. Ovo je slikano sa bedema pored reke. Žao mi je što nema više fotografija da bude jasnije da nije samo to nego smeća ima na više mesta ali to tu je najgore. 1. smeće nagomilano i sa te strane gde se vidi na fotografiji i i napred i nazad u nekih 30 m recimo, ne daleko svakako 2. slobodni psi koji, ja razumem da brane teritoriju, ali kada na vas krene čopor pasa a vi se šetate bedemom samo, pored toga što po sebi nije prijatno iskustvo, postoji uvek strah da će nekoga nekad i napasti ko ne bude umeo da se odbrani. Ne znam da li su psi vlasništvo ljudi koji tu žive ili su lutalice, mada iskreno po načinu na koji brane teritoriju apsolutno deluju kao da im je to primarni dom. Meni je lako bilo da se izborim jer nemam strah, ali da me je ijedan ujeo, pričali bi drugu priču sada. Gore je nego što izgleda na fotografiji.

Deponija, čopor slobodnih pasa
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Smeće Bulevar Mediana

    Zelenila u Nišu pretvorena u smetlišta [video]

    Da li uopšte postoji komunalna služba u gradu, čiji je posao čišćenje smeća vidljivog širom Niša i zašto to ne rade, pitaju Nišlije u aplikaciji Južnih vesti "Prijavi problem". Osim snimka sa Trošarine, redakciji šalju i fotografije smeća iz centra grada, naselja Ratko Jović i Brzog Broda.

    (30) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom