Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Divlja deponija na putu do Radikine Bare

Deponija nastala na putu do sela Radikina Bara. Ovde se jako često javlja deponija, da li zbog zabačenosti lokacije (nije tako prometan put), neredovne kontrole inspekcija, pogodnog pristupa lokaciji jer je tik uz put te je pogodno "u prolazu" izbaciti đubre tu... Moguća rešenja ovog problema koja meni padaju na pamet: ograđivanje prostora, postavljanje kontejnera nekog (mada ne znam koliko bi to imalo smisla ukoliko ne prolaze đubretari tuda), ili nakon sanacije lokacije napraviti vidikovac jer je lokacija pogodna za predah, a i dosta starijih ljudi često šeta tim putem te bi dobro došla neka klupica za odmor ili tako nešto. Prosto je žalosno videti koliko zapravo ne brinemo o prirodi i istu ne koristimo za odmor i relaksaciju već je uništavamo.

Divlja deponija Divlja deponija Divlja deponija
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom