Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Divlja deponija između spomen parka Bubanj i naselja Min

Na potezu između spomen parka Bubanj i Minovog naselja, odmah pored glavnog puta, raskrsnice i šume nalazi se divlja deponija. Napravili su je nesavesni građani koje je mrzelo da svoje smeće odlože samo 1 km naviše na glavnoj gradskoj deponiji. Isto tako na ovom mestu privatne građevinske firme koriste da peru miksere za beton koji prosipaju pored sume. Uništavanje životne sredine je nedopustivo...Molimo nadležne organe i čelnike Opštine Palilula da reaguju, obeleže ovu lokaciju i postave znakove za strogu zabranu odlaganja smeća, a bilo bi poželjno da se ova divlja deponija ukloni kako se ne bi širila, jer se nalazi na samo pedesetak metara od naselja i oko 200 metara od spomen parka Bubanj. Isto tako se mole građani da više ne odlazu svoje smeće na ovom mestu već da produže vožnju još par minuta do gradske deponije. Ovo je ruglo na samom ulasku u grad. Jedan ult i jedan kamion za par dana mogli bi da očiste i poravnaju ovaj prostor koji bi bilo lepo iskoristiti za lep park pored šume sto bi dalo lepsi utisak za sve koji ulaze u grad sa juzne strane...Hvala unapred!

Divlja deponija izmedju spomen parka Bubanj i naselja Min Divlja deponija izmedju spomen parka Bubanj i naselja Min Divlja deponija izmedju spomen parka Bubanj i naselja Min Divlja deponija izmedju spomen parka Bubanj i naselja Min Divlja deponija izmedju spomen parka Bubanj i naselja Min
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom