Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Divlja deponija na keju kod mosta Mladosti

Na Nišavskom keju, u blizini mosta Mladosti, nalazi se parcela ko zna u čijem vlasništvu, presecajući sam kej. Ali, i stanari tog objekta prave mini deponiju na samom placu, a i na keju.

Divlja deponija na keju kod mosta Mladosti Divlja deponija na keju kod mosta Mladosti Divlja deponija na keju kod mosta Mladosti
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • smeže Dabilo

    Građani prijavljuju razbacano smeće i deponije u Nišu, iz "Mediane" tvrde da rešavaju probleme

    Razbacano smeće oko punih kontejnera građani su uočili na 2 lokacije u Nišu - na Vrežinskom groblju i kod izletišta “Dabilo”, a malu divlju deponiju na Nišavskom keju kod “Mosta Mladosti”, te su na sve njih ukazali preko aplikacije "Prijavi problem". Iz Javnog komunalnog preduzeća “Mediana” su obećali uklanjanje deponije, kao i da su kontejnere na koje se žale građani ispraznili po ustaljenom režimu - 2 puta mesečno.

    (24) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom