Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Divlja deponija / smeće

Poštovani, U ulici Oskara Daviča, koja se nalazi u vikend naselju "Gorice", na izlazu iz Niša, u blizini tzv. "Šančeva", postoje više manjih divljih deponija koje ruže izgled i uništavaju prirodu u ovom delu grada. Više porodica odlučilo da centar grada zameni životom u prirodi i da ovde živi tokom cele godine, tako da ovo više i nije samo vikend naselje. Čak i da jeste ili da je ovo nenaseljeni deo grada, tj. priroda, ovako nešto je nedopustivo! Ovaj predeo na izlazu našeg lepog grada je šumovit, zelen i jako lep. Pogled na grad je odavde stvarno super! Vide se i brdo Seličevica, Suva planina, s'druge strane Mala planina i Radan pa ovde često prolaze i hajkeri. Život ovde je jako lep ali ljudi koji ovo konstantno rade stvarno prave veliki problem koji bi morao da se reši, a oni bi morali da budu sankcionisani zbog ovakvog ponašanja. Molim da redakcija Južnih Vesti dođe i snimi situaciju na terenu, a ja bih bio spreman da pomognem tako što bih Vas odveo na lice mesta, kao neka vrsta vodiča :) . Unapred zahvalan Južnim Vestima čijii portal rado čitam od svog povratka u zemlju. Hvala vam što ne date mira lokalnoj administraciji koja zbog vas mora da reaguje i rešava probleme koji radije ne bi dirala i koji bi pali u zaborav. Hvala vam što ih stalno podsećate da trebaju da rade ono što za šta su izabrani, postavljeni i, na kraju krajeva, plaćeni da rade novcem građana Niša i okoline.

Divlja deponija / smeće Divlja deponija / smeće Divlja deponija / smeće Divlja deponija / smeće
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom