Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Divlji parking uz vrtić i školu

Poštovana redakcijo, Nakon puno pokušaja da se problem reši, obraćam se vama, ne bi li bio rešen. Na uglu ulica Djerdapske i Ktitor u Duvaništu, skinuti su saobraćajni znaci i nesavesni vozači parkiraju preko trotoara, rampe za invalide, na travnatoj površini uz sam vrtić. Molim vas da kod Direkcije za izgradnju zamolite da se ovde stave stubići, uz vrtić zasadi trava ili neka jelka. Saobraćajni znaci vrate gde im je mesto, rampe za invalide obezbede. Možda je kafana od preko puta razlog ovom haosu koji smatram nedopustivim. Deca i njihova bezbednost su u pitanju. Hvala.

Divlji parking uz vrtić i školu Divlji parking uz vrtić i školu Divlji parking uz vrtić i školu Divlji parking uz vrtić i školu Divlji parking uz vrtić i školu
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom