Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Romanijska -đubre i prepuni kontejneri

U ulici Romanijska, kod mostica na Gabrovačkoj reci, Medijana ne šalje redovno svoje kamione da isprazne podzemne kontejnere, posledica je ova zaraza koja se širi, i pacovi koji su se pojavili u velikom broju. Problem je nesredjena ulica, malo mesta za parking, i nemogucnost kamiona za odnosenje otpada da pridje kontejnerima i da se okrene kako bi sve to sredili. Molba opstini Medijana je predata 30.11.2018 godine, potpisana i pecatirana od strane 8 skupstine stanara, ali se do danas nista nije uradilo da se ulica sredi, da se omoguci javnim sluzbama(Medijana, Hitna pomoc, putarska sluzba, itd) da normalno funkcionisu. Najveci problem su parking mesta, i ulica je preko celog dana u blokadi.

Djubre i prepuni kontejneri Djubre i prepuni kontejneri
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • smeće

    Nišlije se žale na razbacano smeće i deponije, iz "Mediane" kažu rade i nedeljom

    Gomilu smeća na brojnim lokacijama prijavljuju građani često preko aplikacije Prijavi problem , ali već duži period iz JKP Mediana na pitanja novinara Južnih vesti ne odgovaraju. Ipak, nakon što im je gradonačelnica Niš Dragana Sotirovski ukazala da joj građani često prijavljuju divlje deponije i nered pored kontejnera iz JKP Mediana su, kako se navodi na zvaničnom sajtu grada, uveli i nedelju kao radni dan.

    (12) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom