Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Đubre tik uz vrtić Zvončići

Poštovani, apelujem na Vas da objavite ne samo u ovoj rubrici, već u rubrici Kultura/Društvo sledeći apel; Naime, sinoć naočigled mog deteta koje se vraćalo iz škole, stariji čovek je vukao tri pune kese smeća, i idući duž pešačke staze uz dvorište vrtića zvončići punio redom kante za smeće, namenjene pešacima. Molim Vas da Gradske službe ulože napor da se ovaj deo međublokovskih površina, oko vrtića, iza TC Zona 1 i 2, osvetle svetiljkama nove generacije, jer je toliko mračno, da svakojaki koriste mrak za npr. evo ovakve rabote. Da ne navodim što se tu šetaju psi, bez povodca. U mraku je strašno, svako može biti žrtva a da to i ne vidi. A onda džeparoši, manijaci! Nekada je oština Medijana i ovaj deo grada bio primer urbanog prostora namenjenog deci. Sada je igralište ruina, polomljeni mobilijari, kante pune nečijih pelena, konzervi, uložaka. To, GOSPODO GRADSKA, raznose ptice i psi. Sramota me je gde živim! Gospodo koja punite smećem kante, posadite drvo, sakupite đubre, deca koračaju niškim ulicama. Uče od nas, starijih. A Vas, ekipo Južnih vesti , pozivam da posetite ovo naselje u večernjim satima, kada u smogu i mraku ljudi tumaraju kao zombiji i ne znaju šta ih čeka iza ćoška. Pokažite svima kako žive Nišlije, u smeću, mraku, smogu.. Hvala.

Đubre tik uz vrtić Zvončići Đubre tik uz vrtić Zvončići Đubre tik uz vrtić Zvončići Đubre tik uz vrtić Zvončići
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom