Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Donina česma u stanju raspada - opasno za pešake

Ukras Palilule na uglu Episkopske i Rajiceve ulice, Donina Česma nalazi se u stanju raspada. Fasada je otpala, sa vrha česme otpadaju ukrasi od betona, iz česme odavno voda ne teče - velika sramota za Palilulce, Margerce i sve Nišlije, a najviše za Zavod za zastitu spomenika i gradsku opstinu Mediana.

Donina česma u stanju raspada - opasno za pešake Donina česma u stanju raspada - opasno za pešake Donina česma u stanju raspada - opasno za pešake Donina česma u stanju raspada - opasno za pešake Donina česma u stanju raspada - opasno za pešake
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • 1641826038938

    Donina česma propada, iz Grada kažu biće sanirana na proleće

    Na uglu Episkopske i Rajićeve ulice nalazi se čuvena Donina česma, koja, kako javljaju čitaoči, propada i čija fasada i ukrasi otpadaju. Kako se česma ne nalazi na listi zaštićenih spomenika, za njeno održavanje je zadužen Grad koji je najavio sanaciju na proleće, kada se vreme prolepša.

    (33) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom