Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Eksproprijacija zemljišta radi asfaltiranja III prilaza desno u Ulici Kovanlučkoj

Već godinu dana Uprava za imovinu grada Niša, kanc. 27 b, ne izdaje rešenja za eksproprijaciju zemljišta radi asfaltiranja III prilaza desno u ul. Kovanlučkoj. Kažu da vecnik Miloševic i gradonacelnik Bulatovic određuju prioritete! Građani su o svom trošku još 1983. god. uz nadzor JKP "Naissus" izgradili sekundarnu vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Prilaz je u jako lošem stanju, svaki pljusak odnese rizlu koja napuni šahte za kanalizaciju u Ul. Kovanlučkoj , pa voda podiže asfalt, a ulica se pretvara u potok, a kako nema trotoara, tada jedino gumenim čizmama građani mogu da se kreću ulicom. U prilazu se formiraju rupe, a u toku kišnog perioda, dodatno ih produbljuje i kamion JKP "Mediana" koji odvozi smeće, pa je problem starijim osobama da prođu pešice, a vozačima svojim vozilom!

Eksproprijacija zemljišta radi asfaltiranja III prilaza desno u ul. KOVANLUČKOJ Eksproprijacija zemljišta radi asfaltiranja III prilaza desno u ul. KOVANLUČKOJ Eksproprijacija zemljišta radi asfaltiranja III prilaza desno u ul. KOVANLUČKOJ Eksproprijacija zemljišta radi asfaltiranja III prilaza desno u ul. KOVANLUČKOJ
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom