Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Fekalna kanalizaciona cev

Poštovani, danas sam šetajući dete pored Nišave primetio da nedostaje rešetka koja sprečava da neko sklizne u ozidanu "prostoriju" u kojoj se nalazi gradska kanalizaciona cev. Visina je oko 1,5 m na čijem dnu se nalaze fekalije. Lokacija: Izmedju JKP "Toplana" i ušća Gabrovačke reke u Nišavu. Molim Vas da obavestite nadležne da u što kraćem roku obezbede ovaj ulaz. Idu lepi dani, mnogo ljudi i dece prolazi pored ove "rupe", hajde da na vreme sprečimo neku nesreću. Hvala.

Fekalna kanalizaciona cev Fekalna kanalizaciona cev
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Neko bi mogao da upadne unutra; foto: čitalac

    Fali deo ograde na ozidanoj kanalizacionoj cevi

    Pored Nišave, na prostoru između Toplane i ušća Gabrovačke reke, gde Nišlije vole da prošetaju sa decom i ljubimcima, nedostaje rešetka na ozidanom prostoru gde se nalazi gradska kanalizaciona cev. Prolaznici se plaše da neko može da upadne unutra i da se povredi.

    (1) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom