Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Igalište Majakovskog 32 zabranjeno za decu !!!!!

Poštovani, obraćam vam se razočaran bahatim i drskim ponašanjem vlasnika automobila koji svoja vozila parkiraju u dvorišru gde nije parking već bazen sa peskom, mobilijar na zelenoj površini. Ta zelena površina prepuna je psećeg izmeta pa jedino mesto za igru između tri ulice i zgrade je to dvorište. Bahati hoće da se parkiraju ispred samog ualza da se ne bi šetali i da bi samo gledali svoje auto mobile, a za decu ih nije briga. Deset gdoina najmanje to traje ali se nwkimsada rolikomsile da prwte deci da će platiti štetu ako lopta slučajno pogodi auto. Pa gde da se deca igraju nije mi jasno. Molim vas da preko nadležnih nekako obezbedite NE ODNOŠENJE VOZILA, NE KAŽNJAVANJE VEĆ POSTAVLJANJE HORIZONTALNE I VERTIKALNE SIGNALIZACIJE DA BI DECA mogla osionim vozačima kada busu kritikovana što se igraju u svom dvorištu da pokažu na znak i kažu - Gospodine, ovde nije parking, ovde je igralište. Krajnja je mera postavljanje fizičkih barijera i kažnjavanje. Ja sam za to da se bez osnovnog znanja o saobraćaju i osnovme kulrure pevo znakovima upozorima pa ako i tada ne postupaju po zakonu i prestanu da se parkiraju u dvorišru nadležni maksimalno kazne. Pohvalio bih samo jednog komšiju sa autom koji se ne parkira u dvorištu već desno na prolazu i ostavi propisanih 1.6 m za prolaz i još kaže ako mi deca slučajno loptom oštete auto neću se ljutiti jer sam sam kriv. Pošten čovek. ZATO ŠALJEM JEDNU SLIKU PA SAMI VIDITE. Ponavljam, ne želim da se zameram ali ovo je više prevršilo meru.

Igalište Majakovskog 32 zabranjeno za decu !!!!!
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom