Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Iskopana ulica Čarnojevića

Poštovani, obraćam vam se zbog problema u ulici Čarnojevića. Firma Vodogradnja je ulicu raskopala, skinula gornji sloj asfalta pre 20 dana radi renoviranja ulice. Medjutim kako su radovi krenuli u decembru sto je suludo, ostavili su tako i sada je cela ulica u vodi i blatu. Sahte su iznad nivoa tako da voda nema gde da ode. Polomili smo automobile, a za parking da ne govorim. Ljudi ne mogu do svojih domova kolima, majke sa malom decom u kolicima kao i invalidi . Stvarno sramota. Molim vas da snimite to u nadi da će problem biti rešen, a ne niko nam ništa ne može radimo šta hoćemo. Unapred zahvalni stanari ulice Čarnojević.

Iskopana ulica Čarnojevića Iskopana ulica Čarnojevića Iskopana ulica Čarnojevića Iskopana ulica Čarnojevića Iskopana ulica Čarnojevića
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom