Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Izgradnja trotoara i parkinga kod Zavoda za vaspitanje omladine

U prethodnoj godini počelo se sa izgradnjom trotoara u ul. Kovanlučkoj. Na samom početku ulice, raskrsnicom sa ul. Braće Ignjatović, ništa nije urađeno kako bi pešaci i učesnici u saobraćaju bili bezbedniji. Iz slika u prilogu može se zaključiti da sa desne strane ul. Kovanlučke ima prostora za izgradnju trotoara i parking prostora u slobodnom delu prema objektu Zavoda za vaspitanje omladine, a koji bi bio namenjen za potrebe Zavoda za vaspitanje omladine. U prethodnom periodu na navedenoj raskrsnici, često su se dešavale saobracajne nezgode, a bezbednost pešaka je veoma ugrožena! Očekivanja građana su da se navedeni problem što hitnije reši!

Izgradnja trotoara i parkinga kod Sigurne kuce i Zavoda za vaspitanje omladine. Izgradnja trotoara i parkinga kod Sigurne kuce i Zavoda za vaspitanje omladine. Izgradnja trotoara i parkinga kod Sigurne kuce i Zavoda za vaspitanje omladine. Izgradnja trotoara i parkinga kod Sigurne kuce i Zavoda za vaspitanje omladine. Izgradnja trotoara i parkinga kod Sigurne kuce i Zavoda za vaspitanje omladine.
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom