Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže u Popovcu

Kada sam krajem posle godine prijavio ovaj problem redakciji Južnih vesti, oni su se potrudili da ja i meštani ovog dela prigradskog naselja Popovac, na samo 7km od centra Niša, dobiju neke odgovore. Ali smo, kao i u bezbroj slučajeva do sada, svedoci da odgovori ne znače nužno i rešavanje problema. Jedino što se od tada promenilo jeste da je sada na još 5 mesta gde ima asfalta, isti isečen po celoj širini ulice, i da sada, na nealsfartiranom delu ulice Mileta Đurđanovića, vire cevi iz zemlje, dakle problem se samo povećava. Naime iz Direkcije za izgradnju su tada saopštili da se za nastavak radova čeka proleće. Proleće nam je stiglo pre mesec i po dana, a uslovi za rad su povoljni i duže od toga, ali radova i dalje nema, pa nas zanima šta se sada čeka? Na slikama se vidi da je postavljanje cevi završeno, jasno se vidi da cevi vire iz zemlje 20-ak centimetara, a na nekim mestima cak i 30-40 centimetara, naravno to je zato što nema asfalta. Veliki problem je i to što te cevi nisu propisno obeležene, ili čak nisu uopšte obeležene. Iz dana u dan ovde je sve teže voziti, a kada "ulicom" prođe neko teže vozilo, kamion ili kombi digne se veliki oblak prašine. O bezbednosti neću ni da govorim, na slikama se sve jasno vidi, ništa nije propisno obeleženo i nigde nema ni jednog jedinog znaka. Da podsetim na ovoj deonici asfalt je skinut u potpunosti pre oko godinu dana, rečeno je da će radovi na asfaltiranju početi na proleće, doduše nije precizirano koje godine, pa se pitamo dokle će se odugovlačiti i dokle će se "prebacivati lopta" sa jedne institucije na drugu?

Izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže u Popovcu Izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže u Popovcu Izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže u Popovcu Izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže u Popovcu Izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže u Popovcu
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom