Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Javni prevoz

Interesuje me kada će pomeriti tarifne zone gradskog prevoza, objavili su da se prva zona pomera do Ekonomske škole po odluci Skupštine grada još u avgustu, a iz Direkcije su me obavestili da uopšte nisu upućeni u te promene? Srdacan pozdrav!

Javni prevoz

Komentar redakcije

Poštovani,

Prva zona biće produžena do Ekonomske škole, kako je najavljeno iz Direkcije za javni prevoz, kada bude završen tender za izbor novog prevoznika. Ovo bi trebalo da se desi 1. februara 2020. godine.

Opširnije informacije možete naći u tekstu ispod.

Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • autobus

    Od 2020. autobusi u Nišu moraju da budu niskopodni, sa klimom i internetom

    1. februara 2020. godine na niške ulice bi trebalo da izađu niskopodni autobusi koji će morati da imaju internet i klimu, a biće u obavezi da sistem za hlađenje uključuju na određenim temperaturama. Posao će, kako kažu nadležni, moći da dobiju samo 2 prevoznika, sklopiće ugovor na 7 godina, a za to će se iz budžeta grada izdvajati 350 miliona dinara godišnje. Opozicija kaže da se već spekuliše da će posao dobiti "Niš ekspres" i "Ariva".

    (37) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom