Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Ulica Josifa Pančića kao parking

Poštovani, ulica Josifa Pančića je postala jedno veliko parkiralište pri čemu pešaci nemaju gde da prolaze već se kreću nasred ulice tako da se jedva mimoilaze sa automobilima koji se kreću ulicom jer su trotoari zauzeti već uparkiranim automobilima. Da li može već jednom da se reši problem ove ulice i reši parkiranje kome kako padne napamet. Da ne pričam još da je to centar grada i kad god budu neka dešavanja u hali ovde je sve zakrčeno. Zamislite kad treba neka mama da progura dečija kolica ovom ulicom, da li da gleda da je neko neće pregaziti i kako se provući izmedju auta, pogotovu u delu gde se ova ulica spaja sa Dusanovom kod kafica Image. Aplikacija mi nije dozvolila da učitam takve slike da vidite o čemu pričam . Nadam se da će ova sugestija uroditi plodom i da mi stanari ove ulice već jednom možemo da se krećemo ulicom bez problema.

Josifa Pancica - Josifa Pancica -
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom