Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Rešen

Kamenicki vis- oronula slika naseg detinjstva

Ovaj vikend sam posle dve godine sa porodicom otisao do Kamenickog visa, mesta za koje veliki broj Nislija vezuju trajne uspomene. To je mesto na kome je veliki broj nas prohodao, proskijao, zaigrao fudbal, poljubio simpatiju ali danas je to mesto koje preti svakom posetiocu, siri osecaj prljavstine i nebezbednosti. Neverovatno je kako priroda prihvati svakog coveka u svoja nedra, nahrani ga svojim bogatstvom, a kako ljudi tu velikodusnost vrate prirodi na najgori moguci nacin. Da li bi ovako zapusteno trebalo da izgleda izletiste iznad grada od 300.000 ljudi? I zasto se neki nasi sugradjani trude da uniste i zaprljaju svaki milimetar naseg najpoznatijeg izletista iznad Nisa? Da li je to gradjansko vaspitanje, skolstvo ili porodica zatajila pa su se probudili porivi koje tesko normalan covek moze da prihvati...

Kamenicki vis- oronula slika naseg detinjstva Kamenicki vis- oronula slika naseg detinjstva Kamenicki vis- oronula slika naseg detinjstva Kamenicki vis- oronula slika naseg detinjstva Kamenicki vis- oronula slika naseg detinjstva
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Osmatračnica Kamenički vis foto čitalac

    Najavljeno popravljanje mobilijara i čišćenje smeća na Kameničkom visu

    Kao "mesto koje preti svakom posetiocu, širi osećaj prljavštine i nebezbednosti" opisao je jedan Nišlija Kamenički vis koji je nedavno posetio. U Javnom komunalnom preduzeću Mediana kažu da planiraju da ga očiste ovog vikenda, dok u Opštini Pantelej navode da je u planu uređenje mobilijara i dotrajale osmatračnice, ali ne preciziraju kada.

    (14) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom