Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Katastrofalno stanje u novom Kliničkom centru Niš

Poštovani, Moram da ukažem na katastrofalno stanje u novom Kliničkom centru Niš, konkrento na Klinici za ortopediju. Na klinici je smeštena moja baka, sa slomljenim kukom, kojoj niko od sestara niti tehničara ne daje terapiju, niti zna koja je terapija. Apsolutno ih ne zanima stanje pacijenata niti vode brigu o njima, pacijenti padaju sa kreveta i jauču od bolova po celu noć. Sobe i hodnici su neverovatno prljavi, a nema ni čistih caršava, koje niko i ne menja. Sestre su izuzetno neljubazne, viču i na svaku primedbu odgovaraju kako ne mogu da opsluže 60 pacijenata. Molim vas da o ovom problemu pišete i obavestite javnost, jer je stanje a i ponašanje i nerad osoblja neverovatno. Količina prljavštine nije vidljiva na fotografijama, ali ćete je primetiti čim uđete u bilo koju od soba. Hvala

Katastrofalno stanje u novom Klinickom centru Nis

Komentar redakcije

Poštovani,

Na sajtu Kliničkog centra postoje mejl adrese svih klinika, te možete da prijavite probleme i kritikujete rad osoblja. Kako je skoro ukazao direktor KC Zoran Radovanović, u obavezi su da Vam odgovore u roku od tri dana.

Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • klinicki

    Sve klinike KC Niš dobile mejl adrese i obavezu da za 3 dana odgovore pacijentima

    Oni koji žele da se informišu o pregledima, operacijima, pitaju ono što ih interesuje o radu, pohvale ili kritikuju odnos zaposlenih na nekoj od 35 klinika i centara Kliničkog centra, to od sada mogu učiniti tako što će poslati mejl svakoj klinici pojedinačno, a nadležni će morati da odgovore u roku od 3 dana. Ukoliko to ne učine, kaže direktor KC Niš Zoran Radovanović, odgovor na mejl će im poslati uprava ove zdravstvene ustanove.

    (19) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom