Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Kolovoz oštećen celom širinom Dimitrovgradske ulice

U Dimitrovgradskoj ulici, u delu sa zgradama, je pre oko godinu dana neko javno preduzeće iseklo asfalt celom širinom kolovoza i posle radova ostavili su oštećenje nesanirano. Do sada se kanal pretvorio u šanac preko kog automobili jedva mogu da prolaze. Očigledno je da niko nema nameru da za sobom počisti oštećenje. Građani su sami naneli neki materijal, ali ga voda stalno odnosi i problem je sve veći. Hvala unapred na pomoći da se problem objavi i da se nadam se nekako i reši u dogledno vreme.

Kolovoz oštećen celom širinom Dimitrovgradske ulice Kolovoz oštećen celom širinom Dimitrovgradske ulice Kolovoz oštećen celom širinom Dimitrovgradske ulice
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Rupa Zetska

    Propali i iskopani asfalt muči građane u Nišu

    Rupe na ulicama Niša odavno nisu neuobičajena slika, ali građanima je i dalje neshvatljivo kako pojedine opstaju mesecima, pa i godinama. Preko aplikacije "Prijavi problem" ukazali su na rupe kod Pivare, kod MIN-a, u Dimitrovgradskoj, Prešernovoj i Ulici Vojvode Vuka.

    (7) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom