Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Konjske zaprege po celom gradu

Svi smo svedoci da od Bubnja do Donje Vrežine špartaju ove konjske zaprege, iza kojih ostaju tone izmeta a često i đubreta koje ispada sa njih, a čini mi se da je zadnjih godina njihov broj, bahatost i "nabudženost" sve veća što možete videti i na slikama (skoro sam video i jednu sa dva konja!). Najugroženije ulice su sve oko centra od Sime Matavulja odakle svaki dan po 100 puta seku punu liniju na mostu i idu ka keju Mike Paligorića pa odatle celom dužinom pored Tvrđave i auto pijace do Knjaževačke, i onda celom Knjaževačkom i svim poprečnim ulicama oko nje, gde sigurno i vi i vaši zaposleni iz Južnih vesti stalno prolazite, naravno tu je i neizbežno cela Trošarina itd, a ne štede od skora ni bulevare po kojima se takođe kreću! Molim vas da napišete nešto o ovom problemu, koji ne samo da je komunalni, saobraćajni i zabranjen zakonom na teritoriji grada, već je i u velikom broju slučajeva ima crte nehumanog ophođenja i maltretiranja životinja.

Konjske zaprege Roma po celom gradu Konjske zaprege Roma po celom gradu Konjske zaprege Roma po celom gradu Konjske zaprege Roma po celom gradu Konjske zaprege Roma po celom gradu
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom