Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Rešen

Krater u centru Niške Banje

Ispred samog ulaza u zgradu Pošte u Niškoj Banji već više od dva meseca stoji rupa kao posledica nezavršenih radova. U prilogu se nalaze fotografije iz decembra 2017. godine i januara i februara 2018. Sam ulaz u zgradu Pošte je neosvetljen, pa rupa predstavlja posebnu opasnost u popodnevnim satima. Estetsku vrednost iste nije neophodno komentarisati. U zgradu Pošte svakoga dana uđe nekoliko stotina ljudi, što lokalnog stanovništva što gostiju sa strane i pacijenata na lečenju. Ironično, ali pomenuta rupa se nalazi i pored staze kojom je ide za zgradu Opštine, opštinske Uprave i Komunalne inspekcije, na samo par desetina metara od pomenutih službi.

Kada će je opštinski oci primetiti i uložiti napore da se nezavršeni radovi privedu kraju ostaje da se vidi, a pitanja koja se nameću su - da li je ova situacija deo nedavno najavljenog razvojnog buma Niške Banje i šta očekivati u perifernim krajevima kada ovakvo ruglo mesecima stoji u samom centru i na jednom od najprometnijih mesta u Opštini?

Krater u centru Turističkog cveta Krater u centru Turističkog cveta Krater u centru Turističkog cveta Krater u centru Turističkog cveta Krater u centru Turističkog cveta
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom