Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Rešen

Krateri

Triglavska ulica u kraterima

Krateri Krateri Krateri Krateri Krateri
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Triglavska ulica Niš udarne rupe

    Vučković: "Zakrpljene" rupe u Triglavskoj, ali je ulica zrela za rekonstrukciju

    Rupe u Triglavskoj ulici u Nišu na koje su se ranije žalili čitaoci preko aplikacije Prijavi problem danas su zakrpljene. Da je to ipak prelazno rešenje kaže predsednik Opštine Palilula Bratislav Vučković i navodi da je će cela ulica biti rekonstruisana, ali ne precizira kada.

    (21) detaljnije
  • ulica

    Triglavska ulica godinama raskopana, u Trsteničkoj rupa posuta šljunkom

    Već nekoliko godina stanovnike Triglavske ulice u Nišu brinu rupe na putu, te navode da je asfalt toliko loš da ne bi ni krpljenje rupa pomoglo, već sanacija cele ulice. Problem postoji i u još jednoj ulici na području Opštine Palilula, pa se građani u Trsteničkoj žale da je nakon intervencije na vodovodnoj mreži pre osam meseci rupa popunjena samo šljunkom. Da li će te ulice biti sanirane, Iz Direkcije za izgradnju grada Niša na pitanja novinara nisu odgovorili.

    (15) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom