Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Kružni tok kod EI(od grada ka banji)

Problem je loša signalizacija i loš nagib na izlazu iz kružnog toka ka Niškoj banji. Trebalo bi da se postave dodatni saobraćajni znaci kao i "mačije oči" 0-200m od kružnog toka, da bi vozači na vreme pripremili i usporili(to je zabelezila i kamera GoogleStreetView-a, sliku vam saljem u prilogu). Trenutno se signalizacija nalazi na samom ulazu u kružni tok što je prekasno za reakciju vozača. Takodje tu je i saobraćajni znak na kojem stoji da je ograničenje brzine 30km/h što nije realna brzina za ovaj kružni tok jer u danima kad je vlaga na kolovozu dešava se proklizavanje i oštecenje vozila(i sam sam imao slučaj) posle koga jedino šlep sluzba može da vas skloni sa kolovoza. A što se tiče proklizavanja na izlazu iz kružnog toka tu bi takodje dorodošlo neko rešenje kako vozači ne bi oštećivali vozila usled vlažnog kolovoza. Isti problem postoji i na kružnom toku kod Brzog Broda sa tim da taj kružni tok uopste nije osvetljen. Ukoliko su potrebne dodatne informacije stojim na raspolaganju. Srdačno Nikola Tošić

Kružni tok kod EI(od grada ka banji)
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom