Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Majakovskog 34 smeće

Poštovani, ponovo šaljem slike iz Duvaništa, Majakovskog 34, gde pored dvadesetak i više džakova šuta vidite travu i rastinje visine kontejnera. Toliko o uređenju tog dela, a i bulevara Medijana. Ogorčen sam izjavom iz JKP "Mediane", za koju inače i pored svega mislim da odlično rade "šut pored kontejnera prijavljuju oni koji ga tamo i bace''. Tvrdim pod svakom vrstom odgovornosti da to bar što se mene tiče nije istina, već je moj cilj da više ne gledamo kako nam se ispred zgrade pravi deponija. Oni ako hoće istinu neka se više angažuju sa komunalnom policijom. U Beogradu njihovi komunalci izjavljuju na tv da samo treba poslati slike onih koji bacaju đubre i oni sve rešavaju, a kod nas pošalješ sve podatke i oni izjave da moraju lično da uhvate prekršioca. Pa kako da ga uhvate ako ne dežuraju, jer oni parkiraju vozilo i za tri minuta pobegnu.

Majakovskog 34 Majakovskog 34 Majakovskog 34

Komentar redakcije

Poštovani,

Već smo se bavili problemom gomilanja smeća na ovoj lokaciji, za koju su nadležni rekli da je jedino rešenje postavljanje podzemnih kontejnera, a više možete pročitati u ovom tekstu: https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Smece-ponovo-krasi-kontejnere-u-Duvanistu-resenje-postavljanje-podzemnih.sr.html.

Da biste dobili podzemne kontejnere morate da podnesete zahtev Opštini Medijana, a dalje procedure zavise od nadležnih.

Što se tiče visoke trave, pisali smo i o tome, a više o tome možete pročitati u ovom tekstu: https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Trava-medju-zgradama-visoka-i-vise-od-metra-nadlezni-kazu-pocelo-kosenje.sr.html.

Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom