Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Maloletnicki copori bez kontrole i kazne

Suma sumarum novogodisnjih praznika 2021/22. (vidi slike). Grupice maloletnika, cesto i po 15-20 njih u gomili, prosek godina 13,14, raspust u popodnevnim i vecernjim satima provode u ‘sportskim aktivnostima’ demoliranja kanti za djubre, letnjikovaca i mobilijara na medjuzgradnim prostorima i parkicima na Bulevaru Nemanjica, keju na koji on izlazi, i od skora parkingu Delte i Lidla. Na parkingu, obavezno se provozaju kolicima za kupovinu, koja ili ostave gde im nije mesto, ili se voze do keja kod Delte, pa ih zavrljace u reku. Usput pucaju petarde neprekidno satima. Pred Novu godinu unistili su kante i nov mobilijar u malom parku kod Delte na keju. Tu i izlaze i vise satima. To je u medjuvremenu delimicno popravljeno. Posle Nove godine na igralistu kod Zone 3 razbili su jos 4 kante za djubre, sistematski jednu po jednu iz veceri u vece. I tu vise satima dokoni i destruktivni. Iako su ih stanari uhvatili u lomljenju kante (gde je jedan balavac ucio drugog kako da odvali kantu nogom u jednom potezu) i zvali policiju, posto je patroli trebalo 10 min da stigne, krivci su pobegli, a sa ostatkom decurlije, stagod da su uradili, popricali, lomljenje se sutra nastavilo. Apsolutno su kao skakavci, gde prodju, ostaje lom i djubre. Nemam komentar. Mozda: Roditelji, znate li gde su vam deca? Verujem da znaju i da ih briga nije. Gradska upravo, obicne maloletnike ne umes da saniras..? Cekamo te nadzornike..! ..Gde su kante za djubre..?.. Evo gde su! A nestace i sa semlje uskoro!!

Maloletnicki copori bez kontrole i kazne Maloletnicki copori bez kontrole i kazne Maloletnicki copori bez kontrole i kazne Maloletnicki copori bez kontrole i kazne Maloletnicki copori bez kontrole i kazne
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom