Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Rešen

Meštani sela Cerja

Meštani sela Cerja obraćali su se Opštini Pantelej za probleme koje imaju u selu. Od sela Cerja do sela Kamenica popadalo je drveće gde ne može da prolazi autobus do sela đaci ne može da idu u školu. Od sela Cerja do sela Kamenica put je katastrofa rupa do rupe. Opština patelej je rekla da sami zakrpimo rupe i isečemo isečemo granje.

Mešztani sela cerija Mešztani sela cerija Mešztani sela cerija Mešztani sela cerija Mešztani sela cerija
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Cerje

    Stanovnici Cerja žale se na oboreno drveće i rupe na putu, iz Opštine kažu put prohodan

    Putem od niškog sela Cerje do Kamenice, kako navode meštani, ne može da saobraća autobus koji prevozi decu do škole jer je popadalo drveće, a ima i dosta rupa, pa su se obraćali i opštini Pantelej za pomoć, ali su od nje, kažu, dobili odgovor da sami reše problem. Iz Opštine za Južne vesti navode da je put potpuno prohodan za svaki saobraćaj, kao i da je saniran od poledice i rasčićen od oborenih grana.

    (6) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom