Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Neasfaltirane ulice

Poštovani, obraćam vam se zbog problema neasfaltiranih ulica u naselju Donja Vrežina. Ulice Nadežde Petrović, Milana Kašanina i Geteova ulica su prepune bara i blata, teško prohodne i za prevozna sredstva, za pešake i roditelje sa malom decom skoro pa neprohodne. Kamioni Javnog komunalnog preduzeća zaglavljivali su se par puta. Ove tri ulice, uz još par nekih ulica, predstavljaju ruglo naselja u kojem pretežno žive mlađi ljudi i deca.

Neasfaltirane ulice Neasfaltirane ulice Neasfaltirane ulice Neasfaltirane ulice Neasfaltirane ulice
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • neasfaltirane ulice donja vrezina

    Ulice prepune bara i blata

    U niškom naselju Donja Vrežina nekoliko ulica nema asfalt, pa su prema rečima njihovih žitelja teško prohodne kada je vlažno vreme i često se zbog blata u njima zaglave automobili, kao i kamioni JKP “Mediane”. Zbog nerešenog imovinskog stanja, kažu u Sekretarijatu za investicije, nisu u ovogodišnjem Planu izgradnje.

    (9) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom