Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Rešen

Neasfaltirano naselje

Duži niz godina novo naselje na Somborskom bulevaru stoji neasfaltirano. U periodima kiša i snega, blato i led prave velike probleme i neretko dolazi do manjih oštećenja automobila zbog rupa i blata. Osim toga, odlaganje otpada je otežano. Iako ima dvadesetak zgrada između Studenučke, Gornjomatejevačke i Somborske ulice, grad i investitori zasad ne ulažu napore ni da nasipaju ulice, već se sami stanari organizuju. Molim za pomoć.

Neasfaltirano naselje Neasfaltirano naselje Neasfaltirano naselje Neasfaltirano naselje
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Asfaltiranje ulica mukotrpan posao

    Asfaltiranje mnogih ulica u Nišu "mukotrpan posao"

    Blato do guše, otežano kretanje naročito u kišnom periodu ili nakon otapanja snega, godinama muče stanare mnogih neasfaltiranih ulica u Nišu, a Studenička, Ulica lipa i Gornjematejevačka samo su neke od njih. U Gradskoj kući objašnjavaju da je proces parcelacije mukotrpan i dug, pa se zbog toga na asfaltiranje nekih ulica čeka dugo.

    (8) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom