Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Rešen

Neasflatirane ulice - Pantelej

U novom naselju na Somborskom bulevaru, između Studeničke, Gornjomatejevačke i Somborske ulice postoji veliki broj zgrada do kojih se dolazi na krajnje otežan način, posebno u periodu kiša ili snega. Osim toga, otežano je i odlaganje otpada u kontejnere jer je u nekim delovima blato izuzetno veliko. Već duži niz godina investitori i Grad prebacuju odgovornost za asfaltiranje naselja jedni na druge a više stotina građana, ako ne i hiljada, koji plaćaju porez, nose se sa ovakvim problemima svakodnevno. Molim za pomoć. Unapred zahvalan sugrađanin

Neasflatirane ulice - Pantelej Neasflatirane ulice - Pantelej Neasflatirane ulice - Pantelej Neasflatirane ulice - Pantelej
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Asfaltiranje ulica mukotrpan posao

    Asfaltiranje mnogih ulica u Nišu "mukotrpan posao"

    Blato do guše, otežano kretanje naročito u kišnom periodu ili nakon otapanja snega, godinama muče stanare mnogih neasfaltiranih ulica u Nišu, a Studenička, Ulica lipa i Gornjematejevačka samo su neke od njih. U Gradskoj kući objašnjavaju da je proces parcelacije mukotrpan i dug, pa se zbog toga na asfaltiranje nekih ulica čeka dugo.

    (8) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom