Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Neasvaltirana Zaječarska ulica

Minovo naselje postoji duže od 25 godina. Komunalije su isplaćene od strane stanovnika naselja davne '89. i '90. godine samom kupovinom placeva od tadašnje MIN - ove stambene zadruge. Deo Zaječarske ulice je asvaltiran još pre petnaestak godina, a ulica Mileve Marić Ajnštajn možda i pre dvadesetak godina. Ostao je deo ulice izmedju prvog i drugog reda kuća, koji se vodi kao Zaječarska, i deo izmedju trećeg reda kuća i starog dela naselja Donja Vrežina koji se od skora vodi kao ulica Majora Gavrilovića. Delom ulice Majora Gavrilovića deca odlaze i vraćaju se iz osnovne škole. U ove dve neasvaltirane ulice živi negde oko 200 ljudi. U zimskom periodu i posle kiše ovim ulicama se vrlo teško prolazi zbog velikog blata i vide. U više navrata smo dobijali obećanja od gradskih vlasti da će ulice biti asvaltirane, ali se to do sada nije dogodilo! Ako neko, po priloženim slikama, ovo nazove ulicom je čist genije. Zato vas molim da pišete o ovome i pomognete nam! Hvala Južnim vestima puno!

Neasvaltirana Zaječarska ulica Neasvaltirana Zaječarska ulica
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • neasfaltirana Zaječarska

    Dve ulice u Donjoj Vrežini 15 godina čekaju da budu završene

    Meštani koji žive u Zaječarskoj i ulici Majora Gavrilovića u niškom Naselju Donja Vrežina, ističu da već 15 godina prolaze kroz blato posle kiše i snega zato što te dve ulice svojevremeno nisu asfaltirane do kraja. Asfalt duž celih tih ulica oni bi mogli da dobiju u ovoj i narednoj godini, sudeći po planu rada Direkcije za izgradnju grada Niša.

    (15) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom