Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Nepropisno zauzeta javna površina

U ulici Vojvode Misica br. 32 i 36, skretanje kod poslasticare San, postavljeno je u roku od 15 dana, preko 40 stubica i slicnih sredstava, kojima je potpuna blokirana javna povrsina za prking u citavoj ulici, a time i otezan saobracaj, zbog nemogucnosti mimoilazenja vozila. Ovakva sredstva su postavili pojedini stanari, a mnogi vlasnici stanova su ostali bez parkinga u ulici u kojoj zive godinama, nema vise ni jednog slobodnog mesta za parkiranje, na kome se ne nalazi stubic. Pojedini stanari su za sebe rezervisali i po dva parking mesta. Radi se o javnoj povrsini na kojoj niko nema pravo svojine. Nadlezne komunalne inspekcije ne reaguju. Molimo Vas da ovo objavite i pomognete nam u resavanju problema.

Nepropisno zauzeta javna povrsina Nepropisno zauzeta javna povrsina Nepropisno zauzeta javna povrsina Nepropisno zauzeta javna povrsina Nepropisno zauzeta javna povrsina
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom