Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Nocno osvetljenje igralista Bul.Nemanjica 23

Umesto da se pridrzava Zakona o javnom redu i miru iz 2018 i odluke o komunalnom redu grada Nisa iz 2020, mecena ovog poduhvata i potpisnik potonjeg akta supruga gospodina Sotirovskog odobrava iskljucivanje automatike osvetljenja u 23.30 umesto u 22h. Cak i interni nalog izvodjaca Parking servisa za iskljucenje u 23h monteri istog su iz njima znanih razloga promenili u 23.30. Mogli su i u 02h da setuju automatiku za iskljucivanje reflektora. Promptno reagujuci na kritiku u tekstu juznih vesti u roku od 2 sata od objavljivanja, tako i danas pokazuju da JP Parking servis postoji - sredjuje se rusvaj od iskopa za postavljanje kablova. Ocekujem i krpljenje ograde oko terena. Trazim samo postovanje zakonskih akata a ne besomucne pokusaje u prikupljanju jeftinih politickih poena na racun urednih poreskih obveznika koji zive oko igralista (50+ stanova) kojima je nocni mir preko potreban (i propisan zakonom) u pokusajima da iz svojih prihoda uredno namiruju drzavne budzetske prihode koji se pak trose na pogorsanje njihovih uslova zivota

Nocno osvetljenje igralista Bul.Nemanjica 23
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom