Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Ozbiljan problem sa parkiranjem u kružnom toku Sinđelićev trg

Poštovana redakcijo, pre svega hvala što objavljujete probleme koje šaljemo vezane za nepropisno parkiranje na Sinđelićevom Trgu. Pored toga što su dve prethodne prijave prijavljene što stoji i na vašem sajtu ovaj problem se i dalje ne rešava. Na slici je majka sa detetom u kolicima koja stoji na sred ulice jer je pesački blokiran i ne može da prođe. Šta treba da se desi ili šta treba da uradimo da bi se rešio. Možda da napišete neki članak o tome ili pošaljete dopis i pitanje saobraćajnoj policiji. Unapred hvala. Građani Niša.

OZBILJAN PROBLEM SA PARKIRANJEM U KRUŽNOM TOKU SINDJELIĆEV TRG OZBILJAN PROBLEM SA PARKIRANJEM U KRUŽNOM TOKU SINDJELIĆEV TRG OZBILJAN PROBLEM SA PARKIRANJEM U KRUŽNOM TOKU SINDJELIĆEV TRG OZBILJAN PROBLEM SA PARKIRANJEM U KRUŽNOM TOKU SINDJELIĆEV TRG
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom