Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Odnošenje smeća

Poštovani, već više od mesec dana preko sajta i telefona prijavljujemo problem odnošenja smeća u ulici Druge proleterske brigade nadležnoj službi Medijane, u zgradama 18, 20 i 22. Njihova služba je odnela po jedan kontejner ispred svake od ovih zgrada i ostao je samo jedan koji se puni u roku od nekoliko sati. Ponavaljam da u te kontejnere smeće ostavljaju i vlasnici oklonih marketa, pekara i kafića kao i privatna lica iz okolnih kuća koja smeće bacaju u velikim kesama, tako sa se taj jedan kontejner po zgradi prepuni u roku od nekoliko sati. Možete videti na slikama. Da li je moguće da je neki stručnjak iz Medijane procenio da je dva kontejnera po zradi od 30 stanova mnogo, i da zbog takvih "stručnjaka" plaćenih od građana, moramo svakodnevno da preksačemo kese, flaše i ostalo smeće po parkingu i ispred ulaza 5 dana u nedelji???

Odnošenje smeća Odnošenje smeća Odnošenje smeća Odnošenje smeća
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom