Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Oštećena rešetka na ulici, ispred Lepe Brene

Ispred zgrade Lepa Brena, duže od godinu dana je oštećena rešetka, čija namena mi nije poznata. Ako kanal ispod rešetke služi za odvod vode, to nije moguće, zato što je zatrpan otpadom i samom konstrukcijom rešetke. Na stotine vozila svakog dana usporavaju da bi prešla preko ovog kanala. Prelazak točkovima vozila preko ovih rešetki je veoma bučan. Još jedan primer da ne postoji sistematski pristup za rešavanje problema u gradu. Ni jedna služba očigledno nije odgovorna za ovu poziciju i reakcija grada, ako i bude usledila, dešava se tek nakon prijave građana. Da li ćemo dočekati, da neka gradska služba samoinicijativno, po službenoj dužnosti, odreaguje na ovakve i slične probleme? Neverovatno da nije bilo ni inicijative stanovnika Lepe Brene da reše problem ispred svoje zgrade. Ranije su bili poznati po vrlo dobroj organizovanosti. Lokacija rešetke: https://goo.gl/maps/7hVw89FMxn22

Oštećena rešetka na ulici, ispred Lepe Brene
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom