Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Osvetljenje u školskom dvorištu

Zdravo drugari, kao i nebrojano puta do sada vama se obraćam za pomoć ili makar neku sugestiju, naime u naselju 9. maj (Novo Selo) postoji Osnovna škola "Desanka Maksimović", ovo je naselje koje broji sigurno 5.000-6.000 stanovnika i sada preko leta dosta mladih želi da izlazi i da se šeta po naselju između ostalog i po školskom dvorištu. Ali na veliku žalost škola izgleda želi da preko leta uštedi neku količinu struje i uopšte ne želi da uključi rasvetu koja se nalazi u dvorištu, konkretno makar u prednjem delu dvorišta (jedna bandera), iza škole su tereni i možda i ne mora tamo. U svakom slučaju, eto ukoliko ste željni i imate vremena molim vas da kontaktirate nekog čisto da vidimo kakav će odgovor da nam daju, ukoliko ne promene stav pa krenu da uključuju rasvetu ispred škole. Ja vam dole šaljem i sličice prednjeg dvorišta. (na jednoj fotki izgleda kao da je dvorište osvetljeno uz pomoć bandere koja je na magistralnom putu, ali nije tako, ludo sočivo kamere svašta hvata.

Osvetljenje u školskom dvorištu Osvetljenje u školskom dvorištu Osvetljenje u školskom dvorištu
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom