Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Pakao u autobusima na liniji Duvanište - Železnička stanica, linija br. 6

Poštovani dobar dan, ovo je stvarno sramota da u 21. veku ne postoji klima u autobusu. Temperatura paklena, ljudi se guše. Pored svega napomenutog većina autobusa "Niš-ekspresa" nema ni prozore. Mogli biste malo da postavite par pitanja gospodi iz javnog gradskog saobraćaja.

Pakao u autobusima na liniji Duvaniste-Zeleznicka stanica,linija br.6

Komentar redakcije

Poštovani,

Nedavno smo pisali o ovom problemu, više možete pročitati ovde: https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Gradski-prevoz-u-Nisu-kasnjenja-guzve-i-padanje-u-nesvest-od-vrucine.sr.html.

Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • gužva bus

    Gradski prevoz u Nišu - kašnjenja, gužve i “padanje u nesvest” od vrućine

    Nepoštovanje letnjeg reda vožnje, koji uslovljava velike gužve, kao i autobusi bez klime i prozora na velikim vrućinama - utisak je putnika koji svakodnevno koriste gradski prevoz u Nišu. Iz Direkcije za javni prevoz kažu da su zbog rekonstrukcije ulica u gradu gužve i mole za strpljenje, a rešenje za velike vrućine u autobusima od kojih se “pada u nesvest” trenutno nemaju.

    (28) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom