Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Parking servis maksimalno koristi prostor za obeležavanje parkinga uprkos opasnosti od urušavanja objekta

U Ulici Milorada Veljkovića Špaje, postoji vojni objekat koji je ruiniran i postoji opasnost od rušenja što je i označeno na samom objektu. Problem je u tome što je parking servis obeležio mesta za parkiranje odmah pored tog objekta. S obzirom na to da Parking servis uredno naplaćuje karte za parkiranje u spornoj ulici, ukoliko dođe do urušavanja objekta i nastanka oštećenja na automobilu ko će snositi troškove nadoknade štete vlasniku vozila, Parking servis, koji je postavio parking pored nebezbednog objekta, ili Vojska Republike Srbije koja nije obezbedila objekat?

Parking Servis maksimalno koristi prostor za obelezavanje parkinga uprkos postojanju opasnost od urusavanja objekta  Parking Servis maksimalno koristi prostor za obelezavanje parkinga uprkos postojanju opasnost od urusavanja objekta  Parking Servis maksimalno koristi prostor za obelezavanje parkinga uprkos postojanju opasnost od urusavanja objekta
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom