Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Parking servis

U ulici Nikole Kopernika i Radnih Brigada, pauk vozila svakog dana odnose vozila stanarima koji se tu godinama parkiraju. Svake nedelje menjaju pravila i odnose vozila i sa trotoara i van njega. Stanari ovh ulica mole parking servis da obeleži gde je dozvoljeno parkiranje, jer je nemoguće da se preko deset zgrada parkira na nepostojećim parking mestima. Jako interesantno je da se niže niz ulicu Nikole Kopernika ne podižu vozila ljudima ispred kuća, jer očigledo nije isplativo, s obzirom da ljudi vide kada oni dođu. Takođe osim ove dve ulice, ni u jednu poprečnu ulicu se ne dižu autombili, iako ne može da se prođe trotoarom uopšte. Mislimo da nije u redu da bez ikakvog pravila, obaveštenja dolaze svako jutro i u velikom broju odnose vozila po nenormalno visokoj ceni za primanja u našoj državi. Dok probleme u centru koji prostoje, što svako stane na 2 minuta da jede kod Brankovića ili kupi nešto i tako konstanto bude zakrčen saobraćaj ne rešavaju. Pitamo se zašto oni i postoje!

Parking servis
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom