Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Plave kante se ne prazne

JKP Medijana je podelila PLAVE KANTE da bi se odvajao otpad za reciklažu. Na žalost građana koji to podržavaju, JKP Medijana ne poštuje svoju odluku o redovnom pražnjenju dva puta mesečno, na pozive daju obećanja koja najčešće ne ispune ionda imamo ovakve slike po dvorištima kuća na reonu br. 15

Plave kante se ne prazne
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • plava kanta đubre

    Građani se žale da "Mediana" ne prazni kante za reciklažno smeće

    Kako bi odvojili smeće koje može da se reciklira, građani su pre nekoliko godina dobili plave kante, ali se one, kako je napisao jedan Nišlija putem aplikacije Prijavi problem, ne prazne dva puta mesečno, kako je naznačeno u Javnom komunalnom preduzeću "Mediana". Ni nakon nedelju dana od poslatih pitanja, "Južne vesti" od ovog preduzeća nisu dobile odgovor koji je razlog za gomilanje smeća i kantama i da li će se nešto promeniti.

    (10) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom