Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Podela detinfekcionih sredstava

Poštovani, u ponedeljak 07.05. JKP "Naissus" nije delio sredstva na lokacijama kod KNCa i Svetinikolske crkve. Da li ih više uopšte neće deliti, ako hoće u kojim terminima i na kojim lokacijama? Možete li da utičete da se sredstva dele i na vrhu Mokranjčeve ulice, ovde je ogromno naselje ka kome gravitiraju i žitelji iz Igmanske ulice i okoline iste? Hvala unapred!

Podela detinfekcionih sredstava Podela detinfekcionih sredstava
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • dezinfekcija

    Građani se žale: Prešli kilometar da bi uzeli sredstvo za dezinfekciju, a ostali bez njega

    Stanovnici koji žive na kraju Mokranjčeve ulice žale se da se njima najbliži mobilni rezervoar gde se može preuzeti sredstvo za dezinfekciju nalazi na više od kilometra udaljenosti - kod Svetinikolske crkve. Jedna građanka požalila se Južnim vestima da je ipak otišla tamo, ali rezervoara nije bilo, a u Javnom komunanom preduzeću Naissus rekli su da je problem bilo oštećenje, te da nemaju načina da ranije obaveste korisnike kada se ovakva situacija desi.

    (6) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom