Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Podela dezinfekcionih sredstava

Postovani, iako je najavljeno da ce ponedeljkom i četvrtkom JKP "Naissus" vršiti podelu sredstava na prethodno navedenim lokacijama, juče ih nije bilo u Opštini Palilula - lokacije NKC i kod Svetinikolske crkve. Takođe ogroman problem je celo naselje na kraju Mokranjčeve gde stanuje 10ak hiljada ljudi, kome gravitiraju i privatne kuće iz naselja uz Igmansku ulicu, nikad ih nije ni bilo, već smo svi pešačili i stvarali gužve dok je podele sredstava bilo. Da li ovo znači da su prestali sa snabdevanjem građana dezinfekcionim sredstvima, i ako nisu, da li postoji mogućnost da se umesto kod Svetinikolske crkve, cisterna premesti u Mokranjčevu ulicu kod okretnice? NKC i Svetinikolska crkva su ionako dovoljno blizu, a mi sa vrha Mokranjčeve ulice pešačimo po 3 km samo da bi natočili sredstva kojih juče nije ni bilo?!

Podela dezinfekcionih sredstava Podela dezinfekcionih sredstava
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • dezinfekcija

    Građani se žale: Prešli kilometar da bi uzeli sredstvo za dezinfekciju, a ostali bez njega

    Stanovnici koji žive na kraju Mokranjčeve ulice žale se da se njima najbliži mobilni rezervoar gde se može preuzeti sredstvo za dezinfekciju nalazi na više od kilometra udaljenosti - kod Svetinikolske crkve. Jedna građanka požalila se Južnim vestima da je ipak otišla tamo, ali rezervoara nije bilo, a u Javnom komunanom preduzeću Naissus rekli su da je problem bilo oštećenje, te da nemaju načina da ranije obaveste korisnike kada se ovakva situacija desi.

    (6) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom